Kako postaviti laminatni pod za samo nekoliko klikova

Quick-Step želi Vaš učiniti život što udobnijim. Zato su osmislili hvaljene, patentiraneUniclic i Uniclic Multifit sustave za postavljanje laminatnog poda. Oba sustava brža su i kompaktnija od rješenja koje ima konkurencija, čime se osigurava lako postavljanje čak i u najmanjim kutevima i pod vratima.

Pored toga, svi Quick-Step laminatni podovi mogu se postaviti na uobičajeno podno grijanje tako da možete maksimalno uživati u novom podu. Želite li svoj dom podići na novu razinu i staviti Quick-Step laminat na stepenice? I to je moguće! Ako tražite najbolji način da ukrasite ili održavate svoj pod, mi imamo rješenje i za to.

Postavljanje
uniclic

Sigurno će vam se svidjeti »Uniclic« »klik« sustav

Naši laminatni podovi imaju mnoštvo prednosti postavljanja. Zvuči predobro da bi bilo istinito? Razmislite još jednom!

  • BRZO: postavljanje dugačkih dužica nikad nije bilo brže.

  • JEDNOSTAVNO: koristite način koji vam najbolje odgovara i izbjegnite oštećenje podnih panela. Zamjena dužica ili pomicanje poda je jednostavno; s Uniclic sustavom jednostavno podignite panele.

  • NISTE VJEŠTI? NEMA PROBLEMA! Uniclic sustav pogodan je i za ljevake i dešnjake, bez obzira iz kojeg kuta prostorije počinjete sa slaganjem poda.

  • BEZ ŠAVOVA: pozdravite se s otvorenim spojevima i prljavštinom koja se nakuplja između.

  • SAVRŠENO RAVAN: jezičak savršeno naliježe u utor zbog čega je pod ravan bez razlike u visini. To znači da nema habanja ni trošenja na rubovima.

Tri jednostavna načina postavljanja


1. Okreni i »klikni«

Podne ploče jednostavno umetnite jednu u drugu i namjestite po dugoj i kratkoj strani dužice dok ne začujete »klik«.

2. Vodoravno umetanje

Za razliku od ostalih podova dužice Quick-Step mogu se međusobno spajati i vodoravno. Ovo je bitno kad vam je za postavljanje preostao samo posljednji red panela ili ako ih postavljate na mjestima na kojima se ne mogu okrenuti kako biste ih umetnuli npr. ispod okvira vrata ili grijaćih tijela.

3. Klizni i »klikni«

Kliknite panel na mjesto duž stranice, kliznite kraću stranicu dužice uz prethodni panel i pritisnite. Ovaj je način posebno osmišljen za asortiman proizvoda Quick-Step Exquisa.

Filmovi o postavljanju

Vidite kako će vam jednostavno biti postaviti Quick-Step laminatne podove.

Laminat: film o postavljanju

Laminat: film o postavljanju za liniju Arte

Laminat: film o postavljanju za liniju Exquisa

Laminat na vašim stepenicama