Zašto ćete zavoljeti Quick-step laminatne podove

Laminatni podovi

Što je laminatni pod?

Laminatni pod je višeslojna podna obloga čiju osnovu čini vodonepropusna, lijepljena HDF ploča. Svi laminatni podovi Quick-Step imaju četiri različita sloja:


  1. Proziran završni sloj otporan na habanje pruža zaštitu od mrlja, habanja, udaraca, ogrebotina, oštećenja od vatre i kemikalija koje se koriste u kućanstvu.

  2. Sloj s uzorkom: fotografija stvarnog drveta ili keramičkih pločica rađena u visokoj rezoluciji, otisnuta na papiru visoko-sofisticiranim tehnikama tiska i zaštićena slojem melaminske smole.

  3. Osnova od HDF ploče, izuzetno izdržljiva i otporna na vlagu.

  4. Sloj za zadržavanje ujednačenosti poda, jamči savršenu uravnoteženost ploče te se ona neće uvijati niti savijati ako je pravilno postavljena i ako se ispravno održava.

Prekrasan dizajn

U širokom asortimanu boja i stilova, modernih i tradicionalnih, pločica i — širokih, malih ili jako dugačkih — dužica pronaći ćete savršeno riješenje za vaš interijer.

Brzo i jednostavno postavljanje

Jednostavan, brz i intuitivan način postavljanja laminatnog poda? Ne, nije san! Zahvaljujući Quick-Step Uniclic sustavu postavljanje je lako — čak i u najmanjim kutovima prostorije.

Kvaliteta i trajnost

Quick-Step ozbiljno shvaća zaštitu poda. Zato Quick-Step laminatni podovi imaju dugotrajno jamstvo do 25 godina i ultra-učinkoviti Scratch Guard sloj čini laminatni pod deset puta otpornijim na ogrebotine.

Lako održavanje

Kad imate Quick-Step laminat vrlo je lako održavati pod lijepim i čistim. U kombinaciji s pravom podlogom i plutajućim postavljanjem, laminatne podne ploče su savršene za podno grijanje i hlađenje.

Do 10 puta otporniji na ogrebotine

Patentirani zaštitni gornji sloj Scratch Guard omogućava vam dugogodišnje uživanje u prekrasnom podu prirodnog izgleda. Vrlo otporni sloj čini Quick-Step laminatne podove do deset puta otpornijima na mikro ogrebotine.

Izvrsna otpornost na udarce

Osnova našeg laminatnog poda je vlaknasta ploča velike gustoće (HDF). U kombinaciji s gornjim Scratch Guard slojem, vašem podu pruža najbolju moguću zaštitu protiv oštećenja od predmeta koji na njega mogu pasti, od visokih potpetica i sl.

Proliveno piće? Ne paničarite!

Vodootporna lijepljena osnovna ploča i vlačna čvrstoća pružaju izvrsnu zaštitu od površinske vlage u slučaju prskanja.

Puni zvuk za ugodnu atmosferu

Ploče od čvrste osnove u kombinaciji s Quick-Step podlogom u našim podovima prilagođene su svakodnevnom korištenju i stvaraju puni, ugodan zvuk.

Nema izbljeđivanja boje

Bojite se pomicati pokućstvo jer se bojite razlike u boji? S Quick-Step laminatnim podovima možete ga pomicati koliko god želite. Pri izloženosti uobičajenoj razini sunčeve svjetlosti, naši podovi godinama zadržavaju originalnu boju.

Trajno antistatički

Svi Quick-Step podovi obrađeni su antistatičkim slojem. Zbog toga se ne trebate brinuti o dosadnom elektrostatičkom pražnjenju. Što je najvažnije, zahvaljujući toj obradi, vaš će pod privlačiti puno manje prašine od ostalih podova.