Go to content Go to search

QUICK-STEP

Dizajneri podova od 1990. godine

Predani neprolaznoj ljepoti

Bezbrižan život počinje u domu s podovima visokih performansi. To je motivacija Quick-Stepa od 1990. godine. Danas možete birati između širokog spektra dugotrajnih laminata podova, dopunjenih prikladnim letvicama i završnim profilima. Naši zaštitni znakovi: prekrasan dizajn, vodootporni podovi i jednostavna instalacija – sve to zahvaljujući nizu revolucionarnih inovacija.
Čime se odlikuju Quick-Step podovi?
Neprestano težimo savršenstvu...

Tradicija ljepote i održivosti

Naša povijest seže do 1960. godine. U zapadnom dijelu Flandrije nekoliko obitelji udružilo se kako bi pokrenule posao u industriji lana, a svoj projekt nazvali su UNILIN. Lan je, međutim, postao oskudan materijal u ‘70-im, zbog čega se UNILIN preusmjerio na drvo. U početku smo ga koristili uglavnom u dekorativne svrhe, ali potaknuti nizozemskim klijentom koji je naše ploče pretvorio u podove 1990. godine ušli smo u industriju podnih obloga. 

Ideja je bila jednostavna: željeli smo povoljnu alternativu tradicionalnim podovima, lakšu za održavanje i lijepog izgleda. Upravo to smo postigli laminatom. Novi brend Quick-Step ubrzo je osvojio sve generacije kupaca. Jedinstvenim dizajnom pomladili smo spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, dnevne boravke i druge prostorije naših kupaca. Cijelo vrijeme ostajemo predani održivosti, konceptu koji uključuje ponovnu uporabu recikliranog materijala u izradi trajnih proizvoda. 
 

Korak naprijed s tehničkim inovacijama 

Kako bismo ispunili želje i potrebe naših kupaca, nudimo im široku paletu laminata podova uz besprijekornu tehničku podršku. Ova strategija dovela nas je u vodeći položaj na tržištu i odredit će naše aktivnosti u sljedećim godinama. Težnja savršenstvu odraz je želje za neprestanim usavršavanjem.

Uz inovativne sustave instaliranja, kao što je Uniclic, koji svakom laiku olakšavaju postavljanje vlastitih podova, pokrenuli smo revoluciju u industriji još 1997. godine.

Ostale prekretnice uključuju ove kolekcije: 

  • Perspective – prvi laminatni podovi s klinastim utorom između dasaka.
  • Impressive – laminatni podovi izvrsne vodootpornosti.
  • Capture – kolekcija u kojoj nećete razlikovati laminat od pravog drveta.
 

Quick-Step je brend tvrtke UNILIN


Otkrijte UNILIN

Pronađite prodajno mjesto UNILIN