Odbijanje odgovornosti

Informacije na ovoj internetskoj stranici (»Stranica«) omogućila je tvrtka Unilin BV (»UNILIN«). Uporabom ove Stranice, prihvaćate da ste pročitali, razumjeli i prihvatili uvjete uporabe.

Informacije na Stranici prvenstveno je namijenjena za informativnu svrhu i nema nikakvo jamstvo, izričito ili pretpostavljeno. Iako se trudimo pružiti točne i najnovije informacije, ne jamčimo točnost ili potpunost pruženih informacija. Zadržavamo pravo na promjenu informacija na Stranici bez prethodnog upozorenja ili odobrenja.

Niti tvrtka UNILIN niti itko od njezinih direktora, zaposlenika ili savjetnika u bilo kojim uvjetima nije pravno odgovoran za oštećenja uzrokovana ili proizašla iz uporabe Stranice ili na njoj navedenih informacija.

Tvrtka UNILIN nije odgovorna za oštećenja nastalih zbog obustave Stranice, za oštećenja nastala uslijed tehničke neispravnosti ili virusa (ili sličnih razarajućih elemenata) ili konzultiranja ili uporabe internetskih stranica (npr. preko poveznica) čija preporuka se nalazi na Stranici niti zbog informacija navedenih na ovoj internetskoj stranici.

Tvrtka UNILIN nije odgovorna za elektroničku komunikaciju preko Stranice. To uključuje razmjenu e-pošte, smanjenje brzine, presretanje ili manipulaciju od trećih strana.

Korisnik Stranice odgovoran je za odabir ili odluku koju donese temeljem informacija pruženih na Stranici.

Korisnici ove Stranice moraju poduzeti razumne mjere opreza protiv virusa, kvarova, trojanskih konja i sl.

Autorsko pravo

Sve informacije na ovoj Stranici su zaštićene autorskim pravom. Autorsko pravo ima tvrtka UNILIN. Informacije se ne smiju reproducirati niti distribuirati bez prethodnog izričitog dopuštenja tvrtke UNILIN.

Svi sporovi s ili nastali zbog (uporabom) ove Stranice podliježu isključivo belgijskom zakonu.

Politika zaštite podataka

OVA POLITIKA ZAŠTITE PODATAKA INFORMIRA VAS O PODACIMA KOJE TVRTKA Unilin BV, S REGISTRIRANIM SJEDIŠTEM NA ADRESI OOIGEMSTRAAT 3, 8710 WIELSBEKE, BELGIJA (»UNILIN«) PRIKUPLJA PUTEM MREŽNE STRANICE NA KOJOJ JE OBJAVLJENA, ZAŠTO IH TVRTKA PRIKUPLJA TE KAKO ĆE POSTUPATI S PODACIMA KOJE NAM DOSTAVITE I ONIMA KOJE SAZNAMO NA TEMELJU VAŠE POSJETE NAŠOJ MREŽNOJ STRANICI. UPOTREBOM OVE MREŽNE STRANICE POTVRĐUJETE DA STE PRIHVATILI OVU POLITIKU. AKO SE S POLITIKOM NE SLAŽETE, NEMOJTE SE KORISTITI NAŠOM MREŽNOM STRANICOM.

Koje podatke prikupljamo?

Osobne podatke prikupljamo na dva načina:

putem registracije i podataka koje nam dostavite ili unesete na određene stranice na mrežnom mjestu; automatskim putem, naročito preko »kolačića«. Više detalja o »kolačićima« potražite u nastavku.

Možemo od vas zatražiti podatke o imenu i prezimenu, adresi e-pošte, datumu rođenja, dobi, broju mobitela ili nekog drugog telefona kao i ostale osobne podatke ili podatke za kontakt. Također od vas možemo zatražiti primjedbe, prijedloge ili neke druge informacije koje se odnose na naše mrežno mjesto, proizvode ili usluge ili tvrtku. Ostale specifične informacije vezane za natjecanja, nagradne igre i ostale promotivne ponude koje nisu dio marketinških aktivnosti, uključujući učitavanje teksta, slika, video ili audio sadržaja.

Zašto prikupljamo osobne podatke?

Vaši će se osobni podaci prikupljati i obrađivati samo u sljedeće svrhe:

za upotrebu i upravljanje mrežnom stranicom uključujući slanje i primanje poruka, davanje podataka o značajkama, uslugama i proizvodima tvrtke UNILIN.

Obrađivat ćemo samo one osobne podatke koji su nužni za gore navedene svrhe.

Kako se koristimo vašim osobnim podacima?

Osobnim podacima koje nam dostavite ili koje sami prikupimo koristimo se za sljedeće:

odgovaranje na direktne zahtjeve, u obliku u kojem su podaci navedeni u vrijeme njihova prikupljanja ili u nekom drugom obliku u kojem su dostupni prije navedene upotrebe, kako bismo obradili vaše sudjelovanje u natjecanjima, nagradnim igrama, drugim promotivnim ili marketinškim aktivnostima, kako bismo bolje razumjeli vas i naše kupce općenito, za ostale zakonom dozvoljene poslovne svrhe uključujući i povremeno slanje pošte ili drugih marketinških informacija o našim trgovačkim markama i našim firmama za koje smatramo da su predmet vašeg interesa putem e-pošte, pisma ili SMS-poruka (ako ste nam to odobrili kod registracije).

Podatke koje nam dostavite možemo kombinirati s podacima iz ostalih izvora, uključujući i podatke koje ste dostavili na drugim mjestima putem nekog drugog medija odnosno naših pridruženih mrežnih stranica.

Pasivne informacije koje pratimo, kao i one koje pratimo preko »kolačića«, upotrebljavaju se za prilagođavanje i jačanje vašeg iskustva na internetu i ponude koje objavljujemo na našoj mrežnoj stranici, kako je ranije navedeno.

Osim ranije navedenih slučajeva, mi uvijek prvo utvrđujemo svrhu u koju su bili vaši osobni podaci prikupljeni prije nego ih zaista iskoristimo.

Vaši osobni podaci čuvaju se samo onoliko koliko je potrebno za ispunjavanje gore navedenih svrha ili koliko to nalaže zakon.

S kime dijelimo informacije?

Iako naše aktivnosti ne uključuju dijeljenje osobnih podataka s nepovezanim trećim stranama, možda ćemo podatke poželjeti zajednički upotrebljavati s osobama koje će ih u naše ime, s povezanim tvrtkama uključujući poduzeće-majku i ostale trgovačke marke tvrtke UNILIN ili s poslovnim partnerima kao trećim stranama s kojima provodimo zajedničke promocije ili programe i koji bi sami bili zainteresirani upoznati vas sa svojim trgovačkim markama.

Ne zaboravite da se, u nekim slučajevima, vaši osobni podaci mogu prenositi osobama koje ih obrađuju, vezanim tvrtkama ili trećim stranama s kojima provodimo zajedničke promocije ili programe izvan Europskog gospodarskog prostora, u zemljama koje ne osiguravaju odgovarajuću razinu zaštite osobnih podataka. Ovime prihvaćate prijenos vaših osobnih podataka u takvim slučajevima.

Uz poštivanje važećih odredbi zakona o zaštiti osobnih podataka, vaše osobne podatke možda ćemo otkriti ako smatramo da smo na to obvezni temeljem zakona, uredbe, sudskog ili vladinog naloga. U slučaju da dio ili cijelo naše poslovanje preuzme treća strana, vaši će podaci biti preneseni novom vlasniku. Iako to ne smatramo obveznim, zadržavamo pravo prikupljanja i zajedničke upotrebe svih podataka za koje smatramo da su nužni za istraživanje ili poduzimanje određenih radnji u slučaju sumnje na prijevaru, nezakonite aktivnosti, moguće ozljede osoba ili imovine, kako bismo zaštitili sebe ili naše korisnike i njihove nasljednike ili kako je to inače propisano ili dozvoljeno zakonom.

Također vodite računa o tome da neki dijelovi naše mrežne stranice mogu po svojoj prirodi biti interaktivni i da mogu omogućavati objavu podataka koje mogu vidjeti i ostali korisnici. Ako ne želite da vaši podaci budu javno objavljeni, nemojte se koristiti tim dijelovima naše mrežne stranice.

Koje »kolačiće« upotrebljavamo i zašto?

»Kolačići« su male tekstualne datoteke koje mrežne stranice koje posjetite postavljaju na vaše računalo. Intenzivno se upotrebljavaju za pokretanje ili poboljšavanje rada mrežnih stranica i za davanje informacija vlasnicima mrežnih stranica.

Naša mrežna stranica upotrebljava »kolačiće«:

za jačanje i prilagođavanje vašeg internetskog iskustva. To uključuje: spremanje jezičnih postavki; zadržavanje podataka koje unosite u obrasce; pamćenje proizvoda koje ste stavili u košaricu za kupnju (ako postoji); kako bi se vaša upotreba mrežne stranice mogla analizirati aplikacijom »Google Analytics«.

Ako se ne želite služiti »kolačićima«, nemojte upotrebljavati našu mrežnu stranicu jer ona bez njih ne može učinkovito funkcionirati.

Između ostaloga, ova mrežna stranica koristi se sljedećim »kolačićima« treće strane:

[popis kolačića]

Većina preglednika omogućuje kontrolu »kolačića« postavkama preglednika. Kako biste saznali više o »kolačićima« ali i o tome kako ih postaviti, kako njima rukovati i kako ih brisati, posjetite www.allaboutcookies.org.

Odjava s popisa primatelja

Ako u bilo kojem trenutku odlučite da više ne želite primati naše poslovne i promotivne obavijesti o proizvodima i uslugama naših vezanih tvrtki ili poslovnih partnera s kojima obavljamo zajedničke promocije ili programe, možete iskoristiti našu stranicu za odjavu s popisa primatelja ili kliknuti na poveznicu u bilo kojoj našoj promotivnoj poruci koju primite.

Ako se vi i odjavite s popisa primatelja promotivnih poruka, mi ćemo vam i dalje slati obavijesti koje se odnose na bilo koji račun (»account«) koji kod nas imate ili na naš poslovni odnos, npr. o upitima za našu robu i usluge koje ste nam uputili ili o našoj robi i uslugama (kao što su poruke o nagradnim igrama u kojima se eventualno sudjelovali).

Vaša prava

Vi u svakom trenutku imate pravo pristupiti, ispraviti ili obrisati bilo koje osobne podatke koji se odnose na vas, a u skladu s primjenjivim zakonom o zaštiti osobnih podataka ostavljanjem poruke putem obrasca za kontakt. Također se možete odjaviti i iz svih kampanja direktnog marketinga i zatražiti prestanak slanja marketinškog materijala, u bilo koje vrijeme, bez naknade i bez obrazloženja.

Sigurnost

Za osiguravanje informacija na mrežnoj stranici koristimo se standardnim mjerama. I iako se mi tijekom pohranjivanja, upotrebe i dijeljenja vaših osobnih podataka trudimo osigurati potpunu sigurnost, nijedna mrežna stranica nije potpuno sigurna. Stoga vam savjetujemo da u svrhu vlastite zaštite poduzmete odgovarajuće mjere, na primjer da ne otkrivate svoje korisničko ime i lozinku.

Mrežne stranice trećih strana

Na nekim dijelovima ove mrežne stranice mogu se nalaziti poveznice na mrežne stranice trećih strana. Međutim, ova se politika zaštite osobnih podataka odnosi samo na mrežnu stranicu na kojoj je objavljena i ne navodi načine prikupljanja podataka na ostalim stranicama uključujući i one na koje ova stranica nudi poveznice ili s kojih se na ovu stranicu pristupa tim poveznicama. Poveznice su ponuđene radi jednostavnije upotrebe, no budite pažljivi jer mi ne kontroliramo treće strane ni njihove mrežne stranice. Te treće strane imaju drugačiju Politiku zaštite osobnih podataka koja se primjenjuje na podatke koje vi možete ostaviti kad posjećujete mrežne stranice trećih strana. Prije nego ostavite osobne podatke za identifikaciju, trebali biste pažljivo pročitati važeće politike zaštite osobnih podataka.

Tvrtka UNILIN ne može se ni u kojem slučaju smatrati odgovornom za (daljnje) postojanje stranica trećih strana, ni za na njima objavljene informacije. Dodavanje hiperveza na druge mrežne stranice ne znači da prihvaćamo sadržaj tih stranica niti da postoji bilo kakav oblik suradnje ili odnosa tvrtke i tih stranica.


Uvjeti i odredbe službene Quick-Step internetske trgovine

Pažljivo pročitajte Uvjete i odredbe prodaje prije slanja narudžbe i sačuvajte kopiju ovih uvjeta i narudžbe.

1.Korištenje internetske trgovine

1.1 Ova internetska trgovina se koristi kao platforma za prodaju sve robe koja se nalazi na našoj mrežnoj stranici. Vlasnik mrežne stranice je Unilin BV, privatna tvrtka s ograničenom odgovornošću, s registriranim sjedištem na adresi 8710 Wielsbeke i glavnim mjestom poslovanjem u BE-8710 Wielsbeke, Ooigemstraat 3, registrirana u Belgiji pod brojem tvrtke 0405.414.072 (ovdje navedena pod »mi«, »nas« ili »naše«). Za pomoć kontaktirajte nas preko e-pošte (adresa: officialwebstore@quick-step.com) ili telefonom (broj: 08448118287).

1.2 Sadržaj stranica mrežne stranice je samo za opću informaciju i korištenje. Podložna je promjeni bez prethodne obavijesti.

1.3 Kad pošaljete narudžbu robe reklamirane na našoj mrežnoj stranici možete odabrati trgovinu koju želite (u nastavku Izvršni suradnik) tko će dostaviti/gdje možete preuzeti naručenu robu (pogledajte uvjet 4 u nastavku). Podatke o dostavi / preuzimanju dat će vam Izvršni suradnik.

1.4 Sve narudžbe smatraju se ponudama zaključivanja ugovora i mora ih prihvatiti Izvršni suradnik (u nastavku Prihvaćanje). Prihvaćanje stupa na snagu od trenutka kad primite e-poštu potvrde narudžbe od Izvršnog suradnika. Prije Prihvaćanja, Izvršni suradnik neće biti dužan dostaviti/staviti na raspolaganje robu koju ste naručili.

1.5 Ugovor je podložan vašem pravu odustajanja (vidi uvjet 6 u nastavku).

1.6 Imajte na umu da slanje narudžbe na mrežnu stranicu podrazumijeva obvezu plaćanja.

1.7 Tvrtka ima pravo prekida ugovora ako cijena robe nije plaćena raspoloživim sredstvima (u skladu s uvjetom 3.1).

1.8 Ništa u ovim Uvjetima i odredbama neće utjecati na vaša zakonska prava kao klijenta u skladu s važećim zakonima.

2. Opis i cijena robe

2.1 Opis i glavne karakteristike te cijenu robe možete pronaći na našoj mrežnoj stranici.

2.2 Cijene pojedinačnih proizvoda su s porezom ali bez cijene dostave (osima ako nije drugačije naznačeno na našoj mrežnoj stranici). Troškovi dostave dodat će se ukupnom iznosu za plaćanje i može se vidjeti u košarici za kupovinu.

2.3 Potrudili smo se da osiguramo da u vrijeme slanja narudžbe na našoj mrežnoj stranici cijene budu točne. Ako unutar 14 dana od prihvaćanja narudžbe, otkrijemo grešku u cijenama jedne ili sve robe koju ste naručili, možete kontaktirati s našom korisničkom službom (telefonski broj i e-pošta navedeni su pod točkom 1.1) ili ćemo vas čim prije obavijestiti o detaljima krive cijene robe. U tom slučaju vam nudimo opciju da:

2.3.1 otkažete svoju narudžbu robe s krivom cijenom ili ponovno potvrdite narudžbu po ispravljenoj cijeni

2.3.2 pošaljete novu narudžbu zamjenske robe

2.3.3 otkažete cijelu narudžbu ili

Ako unutar 14 dana od primitka vaše ponude, niste odgovorili odabirom neke od opcija u gore navedenim uvjetima pod brojem 2.3.1 do 2.3.3, podrazumijeva se da ste prihvatili opciju pod brojem 2.3.3. i vaša će narudžba biti odmah prekinuta. U tim uvjetima vratit ćemo vam novac ili rekreditirati iznos koji ste platili za robu s krivom cijenom.

2.4 Kako bi se izbjegla svaka nedoumica, kada roba nije dostupna i od nas ste naručili zamjensku ili ako je cijena robe kriva i nakon toga ste naručili tu robu po ispravljenoj cijeni, ovi uvjeti prodaje primjenjuju se na narudžbu i isporuku te robe, bez obzira je li narudžba poslana preko mrežne stranice ili na drugi način.

3. Plaćanje

3.1 Plaćanje robe i troškovi dostave može se izvršiti kreditnom ili debitnom karticom. Vašu kreditnu ili debitnu karticu možemo teretiti od trenutka kad pošaljete narudžbu.

4. Dostava/dostupnost robe

4.1 Izvršni suradnik će dostaviti robu na adresu koju odaberete. Zato vas molimo da Izvršnom suradniku jasno naznačite adresu dostave.

4.2 Na našoj mrežnoj stranici možete pronaći prosječno vrijeme dostave robe. Imajte na umu da je prosječno vrijeme dostave samo procjena i nismo odgovorni ako roba ne stigne u tom vremenu.

4.3 Stvaran datum dostave naznačit će Izvršni suradnik. U svakom slučaju, osim ako nije došlo do izvanrednih okolnosti, dostava će biti obavljena u razumnom vremenskom razdoblju od datuma Prihvaćanja.

4.4 Ako dostava ne može biti obavljena na vašu adresu zbog uvjeta koje nadzire Izvršni suradnik´, on će što prije kontaktirati s vama.

4.5 Ne prihvaćamo odgovornost za troškove nastale zbog kašnjenja dostave. Preporučujemo da ne dogovarate instalatere prije nego dobijete robu.

5 Rizik/naziv

5.1 Roba je vaša odgovornost od trenutka kad je preuzmete pod uvjetima Izvršnog suradnika ili u slučaju da Izvršni suradnik robu dostavi na odabranu adresu, od trenutka kad roba bude fizički vaša.

5.2 Vlasništvo robe prelazi na vas od trenutka kad nam platite cijeli iznos (u raspoloživim sredstvima) koji podrazumijeva:

5.2.1 robu i

5.2.2 druge iznose za koje vas teretimo.

6. Pravo na odustajanje i postupak povrata

6.1 Imate pravo u bilo koje doba odustati od ugovora, bez plaćanja dodatnih troškova i bez objašnjenja, do 14 kalendarskih dana nakon primitka robe (u nastavku »Razdoblje odustajanja«).

6.2 Kako biste ostvarili pravo na odustajanje, morate nazvati korisničku službu kako biste ih obavijestili o svojoj odluci da odustanete od ugovora (telefonski broj je naveden u uvjetu 1.1). Imajte na umu da ćete morati pružiti detalje o naručenoj robi (npr. između ostalog: broj narudžbe).

6.3 Nakon što telefonski odustanete, e-poštom ćemo vam poslati potvrdu (na adresu e-pošte koju ste nam dali) da ste odustali od ugovora.

6.4 Osim u slučaju neispravne ili krivo opisane robe, ako odlučite odustati od narudžbe, odgovorni ste za povrat robe Izvršnom suradniku o svom trošku i preko dostave koju sami odaberete. Roba i pakiranje moraju biti vraćeni u registrirano sjedište u odličnom stanju kako bi se mogli ponovo prodati/pod uvjetom Izvršnog suradnika (adresu Izvršnog suradnika možete pronaći na Prihvaćanju), bez odgode i ne kasnije od 14 kalendarskih dana od dana kad ste nas obavijestili o svojoj odluci o odustajanju od ugovora u skladu s ovim uvjetom.

U slučaju da je Izvršni suradnik dostavio robu na vašu adresu, možete zatražiti da Izvršni suradnik preuzme naručenu robu. Izvršni suradnik mora zaprimiti taj zahtjev unutar Razdoblja odustajanja i naplatit će vam naknadu za preuzimanje u iznosu od £50.

6.5 Nadoknadit ćemo vam iznos koji ste platili bez odgode i u razdoblju ne duljem od 30 dana od dana kad smo dobili informaciju da ste odlučili odustati od ugovora.

6.6 Osim u slučaju neispravne ili krivo opisane robe, u slučaju da roba nije vraćena u skladu s ovim Uvjetima i odredbama, možemo vam naplatiti iznos jednak troškovima nastalim zbog toga što niste vratili robu u skladu s ovim Uvjetima i odredbama.

7. Jamstvo

7.1 Jamčimo da je roba koju ste kupili preko naše mrežne stranice zadovoljavajuće kvalitete i prihvatljivo prikladna za sve svrhe za koje se roba ove vrste kupuje.

7.2 Za sve prigovore vezane uz robu koju ste primili (npr. oštećenja/ neispravnosti/nedostatak robe,…), telefonski kontaktirajte s našom korisničkom službom (telefonski broj možete naći pod točkom 1.1). Istražit ćemo vaš prigovor i u skladu s vašim zakonskim pravom pobrinuti se za to što je prije moguće.

7.3 Za specifične informacije o jamstvu pogledajte našu mrežnu stranicu. Ovo jamstvo ne utječe na vaša zakonska prava kao klijenta.

8. Ograničenje odgovornosti

8.1 Ako ste klijent, nismo odgovorni za gubitak ili oštećenje ili troškove nabavljanja zamjene u okolnostima kada:

8.1.1 nema povrede pravne obveze dugovanja prema vama od strane naše tvrtke, naših zaposlenika ili agenata;
8.1.2 takav gubitak ili oštećenje nije razumno predvidiva posljedica takve povrede;
8.1.3 povećanje gubitka ili oštećenja zbog vašeg kršenja uvjeta ovog ugovora.
8.1.4 takva šteta/trošak nabavljanja zamjene kao rezultat korištenja ili nemogućnost korištenja mrežne stranice ili kao rezultat kupnje proizvoda ili dobivanja ili primanja poruke ili transakcija unesenih preko mrežne stranice ili kao rezultat neovlaštenog pristupa ili izmjena vaših prijenosa ili podataka ili bilo koje informacije koja se nalazi na ovom mrežnom mjestu, čak i kad smo bili obaviješteni o mogućnosti takve štete.

8.2 Za postavljanje podova, sastavljanje i održavanje pogledajte upute navedene na našoj mrežnoj stranici.

9. Slike

Slike proizvoda samo su ilustrativne i mogu se razlikovati od stvarnih proizvoda zbog ograničenja softvera za pretraživanje, postavki kamere te postavki zaslona i sl. Preporučujemo svim klijentima da robu pregledaju pod uvjetima Izvršnog suradnika ili preko uzoraka dostupnih preko naše mrežne stranice.

10. Izuzeće

Nikakvo naše izuzeće (izričito ili implicirano) u provedbi bilo kojih naših prava pod ovim ugovorom neće dati pravo za isto postupanje u budućnosti.


11. Viša sila

Nismo odgovorni za zastoje ili nemogućnosti da udovoljimo obvezama ako je zastoj ili neuspjeh rezultat događaja i uvjeta izvan naše kontrole, uključujući između ostaloga višu silu, štrajkove, zatvaranje, nezgode, rat, požar, kvar na postrojenju ili strojevima ili nestašice ili nedostupnosti sirovine iz prirodnog izvora te ćemo imati pravo na razumno produljenje naših obveza.

12. Raskid

Ako se bilo koji uvjet ili odredba ovih Uvjeta i odredbi smatra nevažećim, nezakonitim ili neprovedivim zbog bilo kojeg razloga preko bilo kojeg nadležnog suda, ta odredba treba biti ukinuta a preostali dio propisa treba ostati na snazi i primjenjivati se uzimajući u obzir to da su iz ovih dogovorenih Uvjeta i odredbi uklonjene odredbe koje su se smatrale nezakonitima ili neprovedivima.

13. Mjerodavno pravo i nadležnost

Ovi uvjeti prodaje robe bit će predmet odgovarajućeg UK/IE i EU zakona i UK/IE sudovi će imati nadležnost u pogledu bilo kakvog spora koji proizlazi iz ugovora.

14 Naše pravo da promijenimo Uvjete i odredbe

14.1 Zadržavamo pravo da povremeno revidiramo i izvršimo izmjenu i dopunu ovih uvjeta i odredbi.

14.2 Podliježete politici ovih Uvjeta i odredbi od trenutka kada od nas naručite robu, osim ako zakon ili vladino tijelo traži promjenu ove politike ili ovih Uvjeta i odredbi (u tom slučaju će se primijeniti na prethodno poslane narudžbe).


Stupanje na snagu i izmjene i dopune

ZADRŽAVAMO POTPUNO DISKRECIJSKO PRAVO NA PROMJENE, IZMJENE, DOPUNE I UKLANJANJE DIJELOVA OVE POLITIKE U SVAKOM TRENUTKU. OVU BISTE STRANICU TREBALI REDOVITO PROVJERAVATI I UPOZNATI SE S NAJNOVIJIM IZDANJEM OVIH PRAVILA. NASTAVITE LI STRANICU UPOTREBLJAVATI I NAKON OBJAVE IZMJENA SMATRA SE DA PRIHVAĆATE OVE IZMJENE. MEĐUTIM, MI VAŠE PODATKE NEĆEMO UPOTREBLJAVATI RETROAKTIVNO BEZ VAŠEG PRISTANKA.

Ova su pravila sastavljena i stupila su na snagu 15. siječnja 2013.

Pitanja

Ako imate još zahtjeva i pitanja o ovoj izjavi ili želite ažurirati vaše podatke, kontaktirajte s nama na:

Unilin BV - division Flooring
Ooigemstraat 3
8710 Wielsbeke
Belgija
Tel. +32 56 675211

Možete nam ostaviti i poruku koristeći obrazac za kontakt.